oesterhurup logo s

Guitar og visesang trak fuldt hus i
den nyrenoverede Øster Hurup Kirke

Guitarist Christian Alvad og visesanger og sangskriver Anna Wirsén gav en flot oplevelse til de mange fremmødte i Øster Hurup Kirke mandag aften. Den nyrenoverede kirke dannede en smuk ramme om musik og sange med sjæl og der fulgte en historie med til hvert stykke musik fra de 2 kunstnere.

Under temaet vildfarelser og hverdags viser blev publikum indfanget i en verden hvor følelserne fra livet blev forstærket gennem musik og lyrik. Kirkerummet i Øster Hurup kirke har en helt fantastisk klangbund, som giver lyden en helt speciel klang. Efter en times selskab med e 2 musikere, kunne deltageren træde ud i sommeraftenen med en unik oplevelse i bagagen.

presse foto 1 1

Øster Hurup kirke har været igennem en større renovering og omlægning af den omkringliggende kirkegård. Den er bygget i år 1900 og problemer med den indvendige kalkning opstod i marts 2019, hvor den netop påførte grubekalk faldt af i store flager. I samarbejde med Nationalmuseet blev løsningen at alle vægge blev renset helt i bund og man startede forfra med kalkningen. Kirkerummet har også fået nyt inventar og flere ombygninger er foretaget i forbindelse med renoveringen af kirken indvendig. Kirken står nu flot og ny med et kirkerum der har et enestående lysindfald til alteret. Den er et besøg værd hvis du kommer forbi den i udkanten af Øster Hurup en dag.